Luxe recreatieappartement aan haven

Appartement aan de jachthaven voor watersporters die van luxe en mosselen houden.

Ligging

Dit zonnige 3-kamerappartement met balkon en tuin ligt aan Jachthaven Bruinisse en kijkt uit over de jachthaven en het Grevelingenmeer.

Indeling:

Via de hoofdingang aan de westzijde van het appartementengebouw en de centrale hal komt u op de eerste verdieping in een ruime gang bij de voordeuren van de appartementen.

In het appartement geeft een kleine hal toegang tot de open luxe keuken en de woonkamer met de deur naar het balkon. De open keuken is luxe en recent geheel gemoderniseerd en voorzien van diverse apparatuur, o.a. een elektrische kookplaat, een oven en een koelkast en vaatwasser.

De zeer lichte, ruime en sfeervolle woonkamer geeft toegang naar het zonnige, beschutte balkon (Oost met uitzicht op de jachthaven).

 

   
     
 

 

Via de open trap komt men op de begane grond waar een halletje toegang geeft tot een slaapkamer c.q. verblijfruimte, de luxe badkamer, een gemoderniseerd toilet.

Op de begane grond vind u tevens een grotere slaapkamer aan de voorzijde. Hier is ook de toegang middels openslaande deuren tot de zonnige tuin.

 

       
 

Renovatie;

In 2003 heeft een renovatie plaatsgevonden waarbij de puien op de eerste verdieping zijn vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing. Er is toen tevens een nieuwe centrale Cv-installatie geplaatst. In 2008/2009 is het dak vernieuwd incl. renovatie van dakgoten, betimmering van balkons en diverse schilderwerken. Het appartement zelf is in 2017 geheel gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe keuken met diverse apparatuur, badkamer, toilet, nieuwe vloeren van licht laminaat en nieuwe gestucte wanden en plafonds.

Voorzieningen;

Het woonoppervlak per appartement is 80 m2, het balkon 8 m2 en de tuin 40 m2. De inhoud is ca. 210 m3. Jachthaven Bruinisse heeft momenteel circa 1400 ligplaatsen. Daarbij zijn de voorzieningen  enige jaren terug op de haven gemoderniseerd en uitgebreid, zodat de aantrekkelijkheid van de haven nog groter is geworden zonder dat de drukte rond het appartementencomplex zal toenemen. Er is een supermarkt, enkele restaurants, een kapsalon op het terrein aanwezig.

De servicekosten via de vereniging van eigenaren (VVE) bedragen ca. € 163,00 per maand voor o.a.: opstalverzekering, glasverzekering, algemene verlichting, reservering groot onderhoud. Het appartementcomplex heeft  een eigen parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers, welke middels een pasje toegankelijk is.

Algemeen;

Indien u voordelig, op een unieke locatie wilt investeren in een recreatiewoning, dan is dit de kans. Met ruim 80m2 woonoppervlak, een ruime woonkamer met zonnig balkon en een open keuken op de 1e verdieping, 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond is ieder appartement uitermate geschikt als gezins-vakantie-verblijf maar ook semi permanent bewonen voor 2 personen is heel goed mogelijk. Bovendien 40 m2 tuin per appartement op het oosten plus uitzicht op de jachthaven en het Grevelingenmeer. De ideale omgeving voor mensen die van hun vrijheid willen genieten! Parkeerruimte te over op het havenparkeerterrein vlak achter het gebouw. Bouwjaar van het complex is 1973. De appartementen staan op erfpachtgrond.

 

 

 

 

 


 

 

 

Bruinisse - Jachthavenweg 5

Vraagprijs:
€ 145.000,-
Bijdrage VvE:
€ 163,00
Type woning:
Recreatiewoning aan het water
Bouwjaar:
1973
Woonoppervlakte:
80m2
Aantal kamers:
4
Ligging:
Aan de haven