Welkom bij Barendsen makelaars.

De makelaars van Barendsen hebben aandacht voor U! Bij verkoop van uw huidige woning, aankoop van uw nieuwe woning of uw taxatie. Wij staan graag voor u klaar.

Onze aanpak kenmerkt zich door een actieve houding met oog voor de wensen van onze klant. Onze missie is op een prettige manier werken waarbij een tevreden klant, kwaliteit en maximaal resultaat voorop staat. Wij werken vanuit ons kantoor aan de Baronielaan in Breda met professionele vakmensen, ieder met ruim 20 jaar praktijkervaring. Iedere klant, groot of klein, kan van ons een maximale inzet en resultaat verwachten.

Wij verkopen huizen en kopen huizen aan!
Dit is ons vak en dat doen wij goed.

De begeleiding van verkoop van een woning dient zorgvuldig en met grote aandacht te gebeuren. Professionaliteit staat hierbij voorop, onze missie is een tevreden klant. Wij kiezen voor een bescheiden woningportefeuille, hierdoor krijgt uw huis de aandacht die het verdient. Deze keuze loont! De woningen die bij ons in de verkoop staan worden gemiddeld binnen 3 maanden verkocht. Wij besteden veel aandacht aan het traject voordat uw woning op Funda staat met een juiste waardebepaling, een goede communicatie met u als klant, verkoopadvies en verkoopstyling. Met een goede presentatie op Funda wordt de kans op een succesvolle verkoop aanmerkelijk vergroot. Wij communiceren ook via Funda en social media. Onze klanten geven ons een gemiddeld waarderingscijfer van 9,1!