Filosofie

Wij vinden het vanzelfsprekend dat een makelaar helder met u communiceert, het maximale resultaat voor u behaalt en een persoonlijke aanpak voorop stelt. Ons team bestaat uit twee taxateurs / registermakelaars met passie en liefde voor het vak, die vinden dat wonen meer is dan een huis alleen. Onze hoogste prioriteit is een klant met een goed gevoel. Dit vergt heldere communicatie en een focus op het behalen van de beste resultaten voor uw situatie.

Met onze deskundige en persoonlijke aanpak brengen wij uw wensen in kaart. In de aanloop naar de aan- of verkoop van een woning staat transparante communicatie bij ons voorop, waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Het geven van de juiste adviezen en scherp onderhandelen zijn daar uiteraard onderdeel van. Onze bedrijfsvoering is gericht op het behalen van het maximale resultaat voor onze klanten. Dit is de kernwaarde van ons bedrijf.

Deze kernwaarde uit zich ook in het streven naar steeds meer duurzaamheid. Wij rijden in een volledig elektrische auto, fietsen op twee knalgele kantoorfietsen, gebruiken zo weinig mogelijk (gerecycled) papier, en stimuleren aanschaf van zonnepanelen en warmtepompen bij onze opdrachtgevers. Wij trachten een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld voor onze kinderen en kleinkinderen.

Barendsen Makelaars: als het gaat om kwaliteit en maximaal resultaat.